Župana Fištravca moramo uničiti!

Trenutno poleg vseh dejavnosti, s katerimi se ukvarjam, sodelujem še v predvolilni kampanji mariborskega župana dr. Andreja Fištravca.

Vse kaže, da nas čakata dva zelo vroča meseca, kajti takrat bodo volitve za župana in mestni svet. Uradno se volilna kampanja prične 5. septembra, vendar pa se je po medijskih objavah sodeč že pričela.

Župan dr. Andrej Fištravec je tisti, ki je po velikih mariborskih vstajah zamenjal koruptivnega Franca Kanglerja. S tem se je v Mariboru prekinila škodljiva tradicija strankarskih županov, ki so to mesto spravili na … no, saj tega ne rabim posebej poudarjat, ker je vsakemu Mariborčanu to jasno. Etabliranim strankam je torej dr. Fištravec trn v peti in njihov skupni interes je, da se ga spodnese. Tu ne gre za leve ali desne. Interes enih in drugih je, da Maribor spet prevzamejo politične stranke. Enkrat ene, drugič druge.

V ZDA imajo v zadnjih 145 letih na oblasti predsednike, ki prihajajo bodisi z demokratske, bodisi z republikanske stranke. Si predstavljate, kaj bi bilo, če bi predsednik ZDA postal nekdo, ki ni član nobene od strank. Nekdo, ki je neodvisen? 

Točno to se je zgodilo v Mariboru in zdaj smo priča skupnemu projektu etablirane politike, ki ima samo en cilj: zrušitev neodvisnega župana v drugem največjem mestu v Sloveniji oz. projektu z imenom “Župana Fištravca moramo uničiti!”.

Pred nami sta dva zelo pestra meseca, zato sem se odločil, da bom o tem poročal preko svojega bloga.

1 … 2 … 3 … Lov na čarovnice je odprt!

 

This article has 1 comment

 1. Nosorog Reply

  Pozdrav

  Pogrešam bolj energične odgovore na vse insinuacije in očitke na račun g. Fištravca.
  Izredno me frustrirajo vsi članki, ki le navržejo neko trditev, potem pa naprej v članku iščeš utemeljitve, ki jih pa ni.
  Tebe gledam, Večer.

  Ne moram mimo občutka, da je to le dobro premišljena propaganda brez kakšne koli vsebine. Poskrbijo le da se trditve na nekaj dni samo ponovijo kot še ena novica (o isti zadevi). Tako pač samo utrjujejo javno mnenje pri nekritičnih bralcih.

  Predlagam, da razstaviš Večerove članke, to je po mojem mnenju najboljši protistrup.

  Naj živijo neodvisni kandidati, dol s partitokracijo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *